Konkurrencer

DcH Bjerringbro har en stolt tradition med næsten alle år at have hundeførere med til det årlige DcH Danmarksmesterskab, typisk i SPH (brugshundesporprøve) og lydighedsklasserne. Vi har også en årrække haft lokal hundefører med til Danmarksmesterskab i de Nordiske discipliner. Vi har næsten hvert år deltagere med i DGIs Midtjyllands agilityturnering.

Måske går du med ambitioner om at nå til tops sammen med din hund eller måske er du endnu ikke nået så vidt med ambitionerne, men skal først nu til at snuse til konkurrenceverdenen, uanset niveauet af dine ambitioner og omfanget af din interesse er her nogle vigtige informationer:

Generelt gælder, at det er en god idé at tage din træner med på råd, før du beslutter dig for at deltage en konkurrence for første gang. Er I klar nu, eller er det bedre at vente en sæson? Det skal jo gerne blive en god oplevelse for jer!

 

Konkurrencer i DcH –regi for både lydighed, agility og rally O:

  • Al tilmelding til og betaling for deltagelse i officielle DcH – konkurrencer foregår via Dch Danmarks online tilmelding
  • Hvis du har brug for hjælp til online tilmeldingen, så kontakt ét af KUs medlemmer
  • Du skal fremvise din resultatbog hver gang, du møder op til en konkurrence. HUSK den, for uden resultatbogen, ingen deltagelse.
  • I denne resultatbog skal du hvert år have en underskrift fra et bestyrelsesmedlem samt din dyrlæges underskift for aktuel vaccinationsstatus.

 

Klubkonkurrence for både lydighed og agility:

Til vores egen årlige klubkonkurrence foregår tilmelding via lister på hhv. AGRU og KUs opslagstavler. Betalingen sker på dagen.

For at stille op i lydighedsklasserne skal du huske at medbringe din resultatbog. Vores klubkonkurrence gælder som en officiel konkurrence, så du kan nå at få årets allersidste oprykningspoint.

Comments are closed